Tuettujen lomien haku on auki!

Vuoden 2022 tuettujen lomien haku on nyt auki

Maaseudun Terveys ja Lomahuolto ry on myöntänyt Selkäliitolle Voimaa vertaisuudesta -tuettuja lomia vuodelle 2022.

Lomat on tarkoitettu selkäoireisille aikuisille ja heidän läheisilleen. Lomatuen hakeminen ei edellytä selkäyhdistyksen jäsenyyttä.

Lisätiedot ja hakeminen Selkäliiton nettisivuilta.

Kategoriat: Uncategorized | Kommentit pois päältä artikkelissa Tuettujen lomien haku on auki!

Kehonhuoltokurssi saa jatkoa!

Toiminnan ilo -peilisali, Puosilantie 2, Kouvola
3.-31.5.2022 tiistaisin Kehonhuoltokurssi klo 17.00-18.00. Terve ja hyvinvoiva keho on vahva, elastinen ja rento. Kehonhuoltotunneilla opitaan tunnistamaan ja harjoittamaan kaikkia näitä kehon hyvinvointiin vaikuttavia tekijöitä. Kehonhuoltotunneilla hyödynnetään eri tekniikoita (mm. dynaaminen venyttely, Pilates, hypopressive) kuitenkin niin, että aiempaa kokemusta ei vaadita. Osa liikkeistä suoritetaan lattialla; oma alusta mukaan.

Kurssin hinta 40 euroa (8 euroa/kerta). Kurssi toteutuu, mikäli riittävä osallistujamäärä. Lisätiedot ja sitovat ilmoittautumiset Johanna Partanen, johanna.partanen@hotmail.com

Kategoriat: Tilaisuudet | Kommentit pois päältä artikkelissa Kehonhuoltokurssi saa jatkoa!

Selkäilta 4.5.2022

Toukokuun selkäilta järjestetään keskiviikkona 4.5. kello 18 Kirjakustantamo Reunan tiloissa osoitteessa Myllykoskentie 17.

Vieraana kalevalainen jäsenkorjaaja Kirsi Andersson.

Tervetuloa kuuntelemaan ja kahvittelemaan (kahvi ja pulla 3€)!

Kategoriat: Tilaisuudet | Kommentit pois päältä artikkelissa Selkäilta 4.5.2022

Selkäilta 6.4.2022

Huhtikuun selkäilta järjestetään keskiviikkona 6.4. kello 18 Kirjakustantamo Reunan tiloissa osoitteessa Myllykoskentie 17.

Linda Joronen Kymenlaakson Jätteestä tulee kertomaan lajittelusta, kompostoinnista sekä muista ajankohtaisista jäteasioista.

Tervetuloa kuuntelemaan ja kahvittelemaan (kahvi ja pulla 3€)!

Kategoriat: Tilaisuudet | Kommentit pois päältä artikkelissa Selkäilta 6.4.2022

Teatteriretki Lappeenrantaan 6.5.2022

Teemme teatteriretken Lappeenrantaan perjantaina 6. toukokuuta. Käymme katsomassa M/S Framilla -risteilyrevyyn. Näytös alkaa kello 20, kesto on 1h 5 min, ilman väliaikaa.

Retken hinta jäseniltä on 30 euroa, ei-jäseniltä 35 euroa, sisältäen sekä teatterilipun että edestakaisen bussikuljetuksen.

Kuljetusaikataulu: Anjala 17.20, Inkeroinen 17.25, Myllykoski 17.40, Kouvola 18.00, Kuusankoski 18.15.

Sitovat ilmoittautumiset Pirjolle, p. 040 528 6861, torstaihin 31.3. mennessä.

Kategoriat: Tilaisuudet | Kommentit pois päältä artikkelissa Teatteriretki Lappeenrantaan 6.5.2022

Selkäilta 2.3.2022

Selkäilta is back! 🙂 Keskiviikkona 2.3. Tarja Tornaeus kertoo Kirjakaupan tapahtumista. Yhdistyksen puheenjohtaja Sirpa Heikkinen myös tavattavissa. Tervetuloa seurustelemaan ja kahvittelemaan (kahvi ja pulla 3€)!

Kategoriat: Tilaisuudet | Kommentit pois päältä artikkelissa Selkäilta 2.3.2022

Kuntotalon liikuntaryhmät (ke ja su) tauolla tammikuun ajan

Valllitsevan koronatilanteen ja aikuisten liikuntaryhmiä koskevien kokoontumisrajoitusten vuoksi keskiviikon (Pilates ja Flexi-Bar) sekä sunnuntain (Flexi-Bar ja XCO) liikuntaryhmät Kuntotalon Peilisalissa ovat tauolla tällä tietoa tammikuun loppuun saakka.

Kategoriat: Tilaisuudet | Kommentit pois päältä artikkelissa Kuntotalon liikuntaryhmät (ke ja su) tauolla tammikuun ajan

Selkäilta 1.12.

Vuoden viimeinen Selkäilta Myllykosken Palvelutalolla 1.12 klo 18.
Marjatta Raskinen esittelee Tupperware-tuotteita . Tule tutustumaan, ihastumaan ja hankkimaan, vaikka joululahjaksi. Osan tuotteista saa heti mukaan.
Tervetuloa!

Kategoriat: Tilaisuudet | Kommentit pois päältä artikkelissa Selkäilta 1.12.

Syyskokous

Yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous järjestetään tiistaina 26.10.2021 kello 17.30 Porukkatalon 1. kerroksessa (Savonkatu 33). Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Kahvitarjoilu. Tervetuloa!

Kategoriat: Tilaisuudet | Kommentit pois päältä artikkelissa Syyskokous

Selkäilta 3.11.2021

Marraskuun selkäilta järjestetään Myllykoskella, osoitteessa Viialantie 22, keskiviikkona 3.11. kello 16.30. Sanna Majander Joogasali Huilista tulee kertomaan joogasta ja sen vaikutuksesta selän hyvinvointiin. Kahvitarjoilu. Tervetuloa!

Kategoriat: Tilaisuudet | Kommentit pois päältä artikkelissa Selkäilta 3.11.2021