Uusi kirjoitusryhmä alkaa maaliskuussa 2021

Haluatko oppia uutta itsestäsi? Lähde mukaan leppoisaan ja luottamukselliseen ryhmään, jossa  elämän suuria ja pieniä kysymyksiä käsitellään jutellen, aiheesta pieniä kirjoitustehtäviä tehden sekä kauno- ja tietokirjallisuutta keskustelun pohjana hyödyntäen.  

Ryhmän kantavana teemana ovat perhe- ja muut ihmissuhteet.

Sinun ei tarvitse olla mielestäsi hyvä kirjoittaja, mutta toivottavasti kirjoittaminen on sinulle melko luonteva ilmaisumuoto. Tekstiä ei tarvitse näyttää kenellekään eikä edes lukea ääneen, ellet halua. Annat itsestäsi juuri sen verran, kuin luontevalta tuntuu. 

Yhden kokoontumisen aikana tehdään yksi tai kaksi pientä kirjoitustehtävää, joten ota oma vihko ja hyvä kynä mukaan. Tule mukaan avoimin mielin ja katso, mihin se johtaa.  

Ryhmää ohjaa kirjallisuusterapiaohjaajaksi opiskeleva Katariina Hakaniemi, jonka opintoihin ryhmä liittyy.  Katariina on myös ratkaisukeskeinen terapeutti, FM, toimittaja ja kirjailija.  

Kurssi järjestetään yhdessä Selkäyhdistyksen kanssa, ja se pidetään Porukkatalolla (Savonkatu 23, Kouvola) turvavälit huomioiden 8.3. – 26.4.2021.  

Kokoontumisia on 6-8 seuraavasti: ma 8.3., ma 15.3., ma 22.3., ti 30.3., ti 6.4., ma 12.4., ma 19.4. ja ma 26.4. klo 17-19.  

Ryhmään otetaan maksimissaan 6 henkilöä. 

Ei osallistumismaksua. 

Ilmoittautumiset 15.2. mennessä: sirpa.heikkinen2@gmail.com 

Lisätiedot: katariina.hakaniemi@hotmail.com, 040-5871113 

Kategoria(t): Tilaisuudet. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.